Geef acrylnagels cadeau!

Geef acrylnagels cadeau!

Acrylnagels & gelnagels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Verzorging van handen en nagels vinden we erg belangrijk en juist deze acrylnagels geven je uiterlijk een extra boost! Het zetten van deze kunstnagels is een secuur werkje en daarom kun je via internet gehele starterspakketten kopen om acrylnagels bij jezelf aan te brengen. In dit artikel vergelijken we een aantal van deze acrylnagels starterspakketten. Acrylnagels en nepnagels zijn het beste cadeau voor haar!

Zelf acrylnagels zetten

Acrylnagels zijn een toevoeging aan je uiterlijk. Deze mooie nagels verstevigen je eigen nagels en ze worden er uiteraard mooier van. Om deze nagels op de juiste manier aan te brengen is het handig om een acrylnagels starterspakket aan te schaffen. Hierbij krijg je volledige uitleg, tips & tricks om jouw nagels er mooier uit te laten zien. Omdat deze starterspakketten voorzien zijn van een handleiding wordt het zetten van nieuwe nagels een fluitje van een cent!

 

Starterspakket voor maar €34,95

Bij bol.com heb je al een starterspakket in huis voor maar €34,95. Dit pakket is zo goedkoop omdat deze merkloos is. De inhoud van dit pakket ziet er als volgt uit:

  • 3 x Acryl Poeder (clear, wit & roze)
  • Acryl Vloeistof
  • Helder Dappenglaasje
  • Nail Art Pen

 

Acrylnagels

Bestellen bij Bol.com


Starterspakket acryl – 89 delig €84,95

Wil je een uitgebreider pakket aanschaffen? Dan raden we je aan om eens te kijken naar dit pakket. Dit 89 delige acrylnagel pakket bevat alle benodigdheden om je volledige nagelstudio te beginnen. Deze is zowel voor professioneel gebruik als thuisgebruik. Nieuwsgierig naar wat dit pakket precies inhoudt? Bekijk deze dan bij Bol.com!

Acrylnagels starterspakket

Bestellen bij Bol.com


Veronica Nail Starterspakket Acrylnagels €73,00

Als laatste willen we je het starterspakket van Veronica Nail aanbevelen. Het pakket kost ongeveer €75 euro bij Bol.com maar dan heb je ook zeker een goed pakket in huis. Met dit pakket is het mogelijk om je eigen nagelstudio te beginnen omdat ook dit pakket professioneel gebruikt kan worden. De inhoud van het pakket vindt je terug door op onderstaande link te klikken.

Acrylnagels

Bestellen bij Bol.com

 

Acrylnagels bij Bol.com

Bol.com heeft altijd een snelle levertijd en daarom bestaan onze cadeautips ook veelal uit producten die je direct kunt bestellen via de website. Wil je meer pakketten en nagelproducten bij Bol.com bekijken? Klik dan op onderstaande link.

Bekijk alle producten

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *