Koningsnacht oranje kleding en outfits

Koningsnacht oranje kleding en outfits

Oranje kleding hoort er helemaal bij op koningsnacht dat jaarlijks op 26 april gevierd wordt in Nederland. We trekken de leukste kostuums en creatie’s uit de kast om er helemaal bij te horen. Op ieder festival of feest staan we dan allemaal te hossen en te dansen in onze fantastische oranje kleding. Uiteraard heb je er altijd van die waaghalzen tussen zitten die geen genoegen nemen met een simpel sjaal of muts. Speciaal voor deze mensen hebben wij enkele tips op een rijtje gezet om het helemaal te maken tijdens koningsnacht dit jaar.

Koningsnacht oranje T-shirt – KING

koningsnacht oranje kleding
Een van de meest bekende oranje t-shirts voor koningsnacht. Bedrukt met de bekende letters die samen het woord ‘KING’ vormen, zal jij deze nacht als een echte king beleven.

>Bekijk dit oranje t-shirt bij Bol.com


Koningsnacht oranje sweater

koningsnacht oranje kleding
Tijdens koningsnacht kan het altijd flink afkoelen. Blijf dan niet onopgemerkt met deze hippe oranje sweater die zowel voor mannen en vrouwen verkrijgbaar is.

>Bekijk deze oranje sweater bij Bol.com


Speciaal voor de queen een oranje hoodie

koningsnacht oranje kleding
De queen mogen we natuurlijk niet vergeten. Ook voor haar hebben we een mooi product uitgezocht en is het geen plaatje?

>Bekijk deze oranje hoodie bij Bol.com


Koningsnacht oranje leeuw kostuum

koningsnacht oranje kleding
Dit is verreweg het mooiste kostuum dat wij konden vinden. Laat je de nacht –en dag door tillen door deze fantastische oranje leeuw.

>Bekijk dit oranje kostuum bij Bol.com


Oranje OppoSuit

Oranje OppoSuit
Wil je toch nog een beetje casual de nacht doorkomen? Dan hebben we hier een echte OppoSuite voor je in de aanbieding.

>Bekijk de oranje OppoSuits bij Bol.com


Morpsuit of second skin pak oranje

Oranje Morphsuit

Een oranje Morpsuit of second skin pak is al jarenlang erg populair tijdens koningsnacht.Wij hebben hier een mooi exemplaar voor je uitgezocht.

>Bekijk dit oranje kostuum bij Bol.com


Koningsnacht oranje kleding kopen

Wil jij graag oranje kleding kopen voor Koningsnacht? Dan hebben wij de beste tips voor jou op een rijtje gezet. Onze top artikelen variëren van t-shirts tot uitbundige kostuums op maat. Jij zal met deze kleding niet onopgemerkt blijven tijdens koningsdag en koningsnacht. Iedereen zal je herkennen aan je originele oranje kleding.

Deel dit bericht: