Cadeau voor hem

Een cadeau bedenken voor je vriend, broertje, man , opa of een mannelijke collega maar heb je weinig tot geen inspiratie om een leuke verassing te bedenken? Wij geven je vele tips om hem te verassen met de leukste cadeaus! Hieronder hebben we een aantal categorieën op een rijtje gezet om jou te helpen aan de beste cadeaus voor hem.

Cadeau voor hem

Bierbrouw sets

Een bier brouw set cadeau geven aan een man valt altijd in goede aarde. Mannen staan er om bekend dat ze houden van een goed speciaalbiertje met wat borrelhapjes en wat is er nou leuker dan dat je het bier ook nog zelf kan maken? Er zijn veel verschillende soorten bier brouw pakketten te koop online dus bekijk gerust het gehele assortiment.

>bekijk alle pakketten bij Bol.com!


Scheermesjes

Mannen hebben altijd scheermesjes nodig en daar kun je ze dan ook erg blij mee maken. Scheermesjes zijn er van verschillende kwaliteit en prijsklassen. Geef je vriend, vader of opa scheermesjes cadeau en ze zullen je erg dankbaar zijn omdat ook dit weer tot de praktische cadeaus behoort. Bekijk het volledige assortiment door op onderstaande link te klikken.

>bekijk alle scheermesjes bij Bol.com!


Sportboeken

Sportboeken en biografieën van grote sporthelden worden steeds populairder. Programma’s als Veronica Inside dragen hier een steentje aan bij omdat hier vaak nieuw boeken bekendgemaakt worden. Denk aan boeken van Wim Kieft, Rene van der Gijp, Zlatan Ibrahimovic en Lionel Messi. Het zijn mooie verhalen van sporthelden die letterlijk een boekje opendoen over het verleden en hun loopbaan.

>bekijk alle sportboeken bij Bol.com!