Speeltoestel schommel en glijbaan

Speeltoestel schommel en glijbaan kopen 

Een speeltoestel schommel en glijbaan kopen voor uw kinderen of cadeau geven? Waar moet je op letten en wat zijn belangrijke veiligheidsaspecten van deze speeltoestellen? Hiervoor zullen we een aantal van deze toestellen moeten vergelijken. In dit artikel geven wij je wat informatie en de beste speeltoestellen met schommel en glijbaan op een rijtje.

 

Speeltoestel schommel en glijbaan kiezen

Je bent op zoek naar een speeltoestel met een schommel en glijbaan als cadeau voor kinderen. Veiligheid staat hierbij uiteraard voorop omdat we geen ongelukken willen. Het internet heeft verschillende opties te bieden en deze zijn in prijsklassen ingedeeld. Zo kun je een speeltoestel met schommel en glijbaan al nieuw kopen vanaf €190 ,-.

Speeltoestellen van WICKEY

WICKEY TURBOFLYER

Één van de bestverkochte speeltoestellen met schommel en glijbaan is het WICKEY model. Dit is een zeer uitgebreide variant die ook nog getest is op kwaliteit en veiligheid. Dit speeltoestel is zeker één van de beste opties die wij u kunnen aanraden wanneer u twijfelt tussen verschillende modellen.

Speeltoestel schommel en glijbaan

>Bekijk de WICKEY TURBOFLYER bij Bol.com


WICKEY STORMFLYER 

Speeltoestel schommel en glijbaan

>Bekijk de WICKEY STORMFLYER bij Bol.com


WICKEY FRESHFLYER 

Speeltoestel schommel en glijbaan

>Bekijk de WICKEY FRESHFLYER bij Bol.com


TOP 3

Hierboven hebben we een kleine top 3 voor je in elkaar gezet. Wil je meer speeltoestellen bekijken? Bekijk dan het volledige assortiment.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *