Biografie succesvolle ondernemers

Biografie succesvolle ondernemers

Ben jij een gedreven ondernemer of wil je iemand verrassen? Bekijk dan deze biografieën van succesvolle ondernemers wereldwijd. Inspirerende boeken over het leven van ‘s werelds bekendste ondernemers die hun ups en downs met je delen door middel van een inspirerend boek. Neem een kijkje in het leven van deze inspirerende personen. Hieronder hebben we een aantal van deze succesvolle ondernemers biografieën voor je op een rijtje gezet.


Biografie Elon Musk

Topman Elon Musk van Tesla en SpaceX neemt je mee in zijn verhaal. In dit boek verteld hij over het pad dat die heeft bewandeld om te komen waar die nu is. Ook probeert hij zijn visie op jouw over te brengen en leert hij jou begrijpen op welke manier hij een bijdrage gaat leveren aan deze wereld met ruimtevaart en transport.

biografie succesvolle ondernemers 

>Bekijk dit boek bij Bol.com


De edele kunt van not giving a f*ck

In dit boek laat Mark Manson je een manier van leven zien waarin je leert omgaan met tegenslagen. Ondernemers hebben nou eenmaal te maken met voor-en tegenspoed. Door de tips van Mark Manson goed in je op te nemen kan het ondernemen je wellicht makkelijker afgaan op momenten dat het even tegen zit. 

biografie succesvolle ondernemers

> Bekijk dit boek bij Bol.com


Biografie Jordan Belfort

Jordan Belfort is misschien de meest inspirerende ondernemer op gebied van sales. Nadat zijn film “The Wolf of Wall Street” al een wereldwijde hit geworden is, staat nu ook zijn boek in alle toplijsten. In dit boek geeft Jordan Belfort je uitleg over zijn vele verkoopstrategieën. De meestbekende hiervan is “The Strait line”  strategie. Dit is een absolute aanrader voor een gedreven ondernemer.

biografie succesvolle ondernemers

> Bekijk dit boek bij Bol.com


Meer inspirerende boeken voor ondernemers? 

  1. Master your mindset
  2. Masterclass ondernemen
  3. Work hard, play hard
  4. The 4-hour workweek
  5. Eat that frog
Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *