Boekentips voor Valentijnsdag

Boekentips voor Valentijnsdag

Over een kleine maand is het zover. 14 Februari 2019 beter bekend als Valentijnsdag. De dag dat je je geliefde pakjes, een kaartje, chocolade en andere tekenen van jouw liefde geeft. Ik zocht uit welke boekentips er zijn, om voor iedereen op Valentijnsdag een goed boek te kunnen kopen. Of je nu happy single bent(want dan koop je ze toch gewoon voor jezelf), smoorverliefd of gelukkig getrouwd? Voor ieder wat wils met deze boekentips.

Deze lijst met boekentips is opgesteld vanuit eigen ervaring en vanuit het horen zeggen van vrienden. Lees rustig verder en wie weet kom jij straks te boek te staan als iemand die de beste cadeautjes geeft. (en dat willen we stiekem allemaal.)

Boekentips voor hem

Deze boekentips zijn speciaal voor hem. Zoek je een geschikt cadeau? Stop dan met zoeken en sla je slag.

Boekentip 1: The brocode – Barney Stinson

Dit is het ideale cadeau als je vriend fan is van de hit serie: How i met your mother. In dit boek leer je alle regels die je nodig hebt om de perfecte Bro (vriend) te worden. Neil Patrick Harris, in de serie bekend als Barney Stinson, legt de gedragscodes uit die gelden voor alle Bro’s.

Oké we snappen dat deze boekentip je niet ideaal lijkt als vrouw zijnde, mede ook omdat het boek verboden is voor vrouwen, maar welke man wil nou niet af en toe gewoon even zijn ding doen. Even man zijn en zich terugtrekken met hun Bro’s.

Daarom maak je als vrouw juist goede sier met deze boekentip der boekentips als het gaat om je mannetje staan.

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Ik weet dat ik dit boek eigenlijk niet had mogen lezen als vrouw zijnde, maar ik heb het toch gelezen voor een review. Je leest deze review op mijn website.

Boekentip 2: Sexy cup cakes – Joanna Farrow

De liefde van de man(en sommige vrouwen) gaat door de maag. Met deze cup cakes ben jij de keukenprins(es) en met een ontbijt op bed bestaande uit deze kunstwerkjes, kan de dag niet meer terug. Dit boek is leuk voor de heb. En voor de meester patriciërs onder ons is het misschien ook nog wel mogelijk deze cup cakes te maken. Maar voor de “gewone” keukenmeiden is het een flinke uitdaging.

Dit boek is leuk als kleinigheidje naast je grotere cadeau, als zoethoudertje of als aanvullertje. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Boekentips voor een betere relatie

Of je nu al lang samen of pas net elkaar aan het ontdekken bent. Deze boekentips zijn ideaal om je leven iets spannender te maken. Leer elkaar beter kennen of daag elkaar uit. Samen sta je sterker en samen is alles leuker.

Boekentip 3: Elke dag een vraag voor lovers – Diverse auteurs

Dit boek stelt je voor 3 jaar vrij van het geven van cadeautjes. Tenminste als je je goed indekt. In dit boek staan 365 vragen. Één voor iedere dag van het jaar. En drie jaar lang vul je iedere dag een bladzijde in. Dus ieder jaar dezelfde vragen. Zijn jullie antwoorden veranderd? Of nog steeds hetzelfde? Wat denkt je lover op dit moment? Hoe zou zijn/haar biografie beginnen?

Dit kunnen kleine momentjes op de dag zijn dat jullie tijd voor elkaar en tijd samen pakken. Of vul één keer per week 7 vragen in zodat jullie dan een goed moment samen hebben. Ook goed voor langeafstandsrelaties.

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Boekentip 4: bucketlist voor koppels – Elise de Rijck

Dit boek is ideaal voor relaties. Of je nu net samen bent en nog hopeloos verliefd bent, of al jaren getrouwd bent en een beetje vastgeroest zit. Dit boek daagt je uit om dingen te ontdekken, ondervinden en beleven als koppel. Want uit eten gaan, dansen of parachutespringen… alles is toch leuker met z’n tweeën.

Dit boek verdient een plekje tussen deze boekentips omdat het je meteen een goed gevoel geeft. Het 1e item van je lijst is namelijk al afgevinkt.  Verder staan er hilarische opdrachten tussen die je gegarandeerd laten lachen. Heb jij namelijk al weleens de tanden van je partner gepoetst? Dat ga je doen, maar dan met een blinddoek om. Waar smeer jij de tandpasta?

Dit boek bevat 250 opdrachten, plek voor foto’s en plek voor een eigen lijst. Geef jij dit aan je partner dan geef je aan dat je voor alles in bent samen en dat niets je te gek is.  Plezier en nieuwe vlinders in de buik gegarandeerd!

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Boekentip 5: f*ckit- list voor koppels – Jacob en Haver

Naast de bucketlist is er op bol.com ook een F*ck-it list te vinden voor koppels. Een f*ck-it list is een lijst met heel veel dingen die je vooral niet gedaan moet hebben. Wat willen jullie veranderen of juist niet?

Dit hele boek staat vol met ideeën. En waar de voorkant zegt dat je ze eigenlijk niet gedaan moet hebben, zijn deze ideeën eigenlijk te leuk om niet te doen. Zo gaan ze in tegen alles wat gezond is of goed voor het milieu. Want hé! Je leeft maar één keer.

Toegegeven sommige dingen zijn wat gemeen of zou je normaal nooit doen. Maar dat maakt het juist zo leuk.  Gaan jullie samen overal schijt aan hebben deze Valentijnsdag? F*ck-it all en geniet!

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Boekentips voor haar

Geef je vriendin een goede Valentijnsdag door haar te verrassen met een of meerdere van deze leuke boekentips.

Boekentip 6: Puur liefde – Diverse auteurs

Een boekje vol quotes en kleurrijke illustraties. Ook staan er Bijbelteksten is dus dit moet je wel vooraf goed weten.  Het is een wat duurder geschenkboekje maar je geliefde zal het zeker waarderen.

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Boekentip 7: Act like a lady, think like a man – Steve Harvey

Hoe kan je mannen het beste versieren, verleiden en behouden? In act like a lady, think like a man wordt je uitgelegd hoe mannen denken. Waar we bij boekentips voor hem aangaven dat the bro code een goed boek was voor was me-time. Is dit het ideale boek voor vrouwen die even tijd voor zichzelf willen hebben en willen weten hoe mannen denken.

Het boek verklaard waarom mannen doen wat ze doen en hoe ze denken. Dit boek is wel alleen maar verkrijgbaar in het Engels. Maar is alsnog een eyeopener en in 1 ruk uit te lezen. Heerlijk voor een avondje kaarslicht, een vol bad en een goed boek.

Boekentips

> bekijk dit boek bij Bol.com

Met deze boekentips zit jouw Valentijnsdag helemaal goed. Ga samen genieten van ieder een goed boek of ontdek samen dat er meer in het leven zit, dan men altijd zegt. Voor meer boekentips kan je altijd terecht op www.lauras-life.nl.  En vergeet niet, niet teveel met je neus in de boeken zitten, want je moet elkaar ook nog in de ogen kunnen kijken.

 

Kubusblok bedrukken

Deel dit bericht:

Eén gedachte over “Boekentips voor Valentijnsdag

  • januari 16, 2019 om 9:01 pm
    Permalink

    Wat een leuke blog! Ik heb weer voldoende inspiratie opgedaan.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *