De beste baardtrimmers 2019

De beste baardtrimmers 2019

De beste baardtrimmers van 2019 volgens cadeautjesblog.nl staan hier op een rij als cadeautip voor hem. Ook zetten we de link naar de verkooppunten erbij. Deze top 3 is samengesteld op basis van de best verkochte producten van bol.com en daarom is het dus ook nog een hele relevante top 3. Baardtrimmers zijn tegenwoordig al populairder dan de normale scheerapparaten zoals we die al jaren kennen. Het laten staan van een stoppelbaardje is namelijk helemaal in de mode en met deze top producten zie jij er voortaan beter uit.

BaByliss for Men i-Control E876E – Baardtrimmer

De Babyless for men is een erg populaire baardtrimmer van goede kwaliteit. Met het handige opzetstukje kun je de ideale lengte van je stoppelbaard bepalen. Ook heeft dir model een meedraaiende kop voor optimaal gebruik.

Beste baardtrimmerBeste baardtrimmer

> bekijk de Babyliss Men i-Control E876E bij bol.com


Philips MG3740/15 3000 serie

De Phillips MG3740 is momenteel het bestverkochte model van de Phillips baardtrimmers.

De beste baardtrimmers

> Bekijk de Philips MG3740/15 3000 serie bij bol.com!


Philips BT7210/15 Baardtrimmer

Deze Philips BT720?15 baardtrimmer is één van de beste baardtrimmers van dit jaar. Geen haren meer in de wasbak maar het apparaat zuigt het zelf op. Met twintig verschillende standen biedt deze baardtrimmer u de mogelijkheid uw baard te trimmen op iedere gewenste lengte. Uiteraard is dit topmodel draadloos te gebruiken.

De beste baardtrimmers 2018

> Bekijk de Philips BT720?15 baardtrimmer bij bol.com!


Philips OneBlade QP2520/30

Deze Philips OneBlade QP2520/30 mag niet in dit rijtje ontbreken. Deze baardtrimmer is bruikbaar zonder opzetkam waardoor deze trimmer u ook de mogelijkheid biedt om de volledige baard af te scheren.

Philips OneBlade QP2520/30

> bekijk de Philips OneBlade QP2520/30 bij bol.com!


Braun MGK3080 Nat&Droog Multigroomer Verzorgingsset

Braun heeft nu een voordelig pakket op de markt gebracht voor het verzorgen en onderhouden van een baard. Deze is zowel nat als droog te gebruiken en wordt geleverd met verschillende opzetstukken.

Beste baardtrimmer

> bekijk dit verzorgingspakket bij bol.com


 Beste baardtrimmer 2019

Dit zijn de  beste baardtrimmers van 2019. Wil je er nog meer zien? Bekijk dan alle baardtrimmers van Bol.com. Laat weten wat je van dit artikel vond door op onderstaande sterren te klikken of laat een reactie achter.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *