Fitbit horloge kopen?

Fitbit horloge kopen? Alle populaire Fitbit sporthorloges op een rij!

Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Dan heb je keuze uit talloze modellen. Zo kun je onder andere kiezen voor een stijlvolle variant die je ook kunt dragen tijdens je vrije tijd, maar je kunt ook kiezen voor een specifiek sporthorloge. Wil je graag een Fitbit horloge kopen voor tijdens het zwemmen? Dan kun je onder andere kiezen voor de Inspire. In dit artikel lees je alles over de verschillende sporthorloges van dit populaire merk.

Bekijk alle modellen op bol.com

Over Fitbit

Fit werd opgericht in het jaar 2007. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd in San Francisco in Californië. Het merk is vooral bekend vanwege haar sporthorloges. Inmiddels zijn er tientallen sporthorloges op de markt gebracht. Voor de verschillende modellen kun je allemaal een handige app downloaden, welke beschikbaar is voor zowel iOS, Android als Windows 10 Mobile. Door de jaren heen heeft het bedrijf talloze prijzen gewonnen, waaronder runner-up op TechCrunch50 in 2008 en een innovatieprijs op de CES 2009. Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Goede keuze, want de sporthorloges zijn van hoge kwaliteit!

Welke Fitbit horloge kopen?

Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Dan heb je keuze uit verschillende leuke sporthorloges, maar welke past nu bij jou? Het is belangrijk om te bedenken wat je er graag mee wilt doen. Kies je voor een stijlvol model of wil je gewoonweg kiezen voor de bestverkopende smartwatch? Of wil jij het model dat het beste past bij hardlopers? Of kies je het liefste voor het goedkoopste model? Hieronder lees je over je verschillende mogelijkheden.

Deze Fitbit sporthorloges zijn verkrijgbaar

Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Dan heb je keuze uit de volgende modellen. Dit is een actueel overzicht van de modellen die nú beschikbaar zijn:

Verouderde modellen

De bovenstaande modellen zijn nu verkrijgbaar bij onder andere bol.com. Vooral de laatstgenoemde varianten zijn nu erg populair: dat zijn immers de meest nieuwe sporthorloges die je nu kunt krijgen. Er zijn echter ook nog een aantal verouderde modellen. Dit zijn de Zip, One, Flex en Surge. Helaas komen er geen updates meer voor deze sporthorloges en daarom raden we ook niet aan om deze te kopen.

Waar kan ik een Fitbit horloge kopen?

Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Dan kun je terecht bij meerdere webshops. Een populaire webshop is bol.com. Deze aanbieder heeft een bijzonder ruime keuze uit sporthorloges. Zo kun je hier niet alleen een Fitbit horloge kopen, maar kun je ook kiezen voor talloze andere leuke merken. Het fijne daarvan is dat je ook goed kunt vergelijken tussen verschillende horlogemerken.

Een Fitbit horloge als cadeau kopen?

Een Fitbit horloge hebben is natuurlijk al ontzettend leuk, maar hoe leuk zou het wel niet zijn als je een sporthorloge kan weggeven als cadeau? Het goedkoopste model kun je al bestellen voor slechts 59,99 euro. Dit betreft het Charge-model. Daarmee kun je dus relatief goedkoop een kwalitatief sporthorloge als cadeau geven. Dit is ook nog eens een model die verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, grijs en wijnrood. Je moet er wel snel bij zijn, want dit model is namelijk bijna uitverkocht.

Een sporthorloge voor de allerkleinsten

Volwassenen blijven natuurlijk graag fit, maar dat geldt ook voor kinderen. Daarom kun je ook een smartwatch voor kinderen kopen. Fitbit heeft diverse leuke modellen voor de allerkleinsten. Zo kun je kiezen voor de Ace 2 Kids. Deze is leverbaar in de kleuren blauw en rood en kun je in huis halen voor 69,95 euro.

Tips voor de aanschaf van sporthorloges

Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Dan is het belangrijk dat je goed let op een aantal zaken. Ter afsluiting geven we je daarom nog graag een aantal leuke tips:

  • Stel van tevoren een budget vast, zodat je nooit te veel uitgeeft voor je nieuwe sporthorloge;
  • Bekijk goed uit welk jaar het sporthorloge komt. Verouderde modellen worden helaas niet meer voorzien van updates. Kies daarom het liefst voor een model die enigszins nieuw is. In de bovenstaande lijst kun je bekijken welke modellen nu de nieuwste van de nieuwste zijn;
  • Ga na of je sporthorloge ook waterdicht is. Bepaalde modellen zijn namelijk wél waterdicht, terwijl anderen dat niet zijn. Gebruik je je sporthorloge in het zwembad? Dan is een waterdicht model natuurlijk een absolute must;
  • Als je ermee wilt sporten is een hartslagfunctie natuurlijk wel zo fijn. Niet elk model heeft dat, maar op bol.com kun je gemakkelijk nagaan welke modellen dat wel of niet hebben.

Bekijk het gehele assortiment

Wil je graag een Fitbit horloge kopen? Surf naar bol.com voor het meest uitgebreide assortiment. De meeste sporthorloges worden de volgende al bij je thuisbezorgd. Bovendien heb je 30 dagen bedenktijd. Bevalt het sporthorloge toch niet? Dan kun je deze helemaal gratis retourneren!

Zie ook:

Goedkoop sporthorloge kopen?

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *