Glance Clock is de ideale smart klok voor in huis!

Glance Clock is de ideale smart klok voor in huis!

De Glance Clock is een nieuw en innovatief product dat reeds op de markt is gebracht. Het is jouw persoonlijke assistent in huis. Zo is het mogelijk om je telefoon met deze klok te verbinden met bluetooth om de volgende functies te gebruiken.

Afspraken in je agenda zetten
Door je Glance Clock te gebruiken als persoonlijke assistent kun je belangrijke afspraken weergeven op deze wandklok. Deze informatie wordt met je smartphone gesynchroniseerd.

Glance Clock

Timer
Zet een handige timer en de klok zal deze groot weergeven. Zo zal je niet snel de tijd vergeten tijdens het koken bijvoorbeeld.

Glance Clock

Wekker
Ook is het mogelijk om een wekker te weergeven in het groot.

Glance Clock

Inkomende oproep op je telefoon
Inkomende oproepen worden weergegeven op de wandklok om te zien van wie je een inkomende oproep krijgt.

Glance Clock

Weersvoorspellingen
De klok is in staat om de weersvoorspellingen van de komende dagen te weergeven.

De klok is gemaakt van kunststof om een luxe uitstraling de creëren. Door deze klok te verbinden met de Glance Clock app is het mogelijk om belangrijke informatie uit te wisselen tussen deze slimme apparaten.

Glance Clock in huis halen?

Dit is een van de eerste smart clocks die op de markt gebracht is. In Nederland is deze klok al verkrijgbaar via Bol.com voor een prima prijs. Omdat deze klok gemaakt is van hoogwaardige materialen is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed.

Glance Clock

Bekijk de Glance Clock hier!


De Glance Clock is de smart klok die je overal mee assisteert. Het is een zeer populaire wandklok met smart functies die er echt toe doen. Het is eigenlijk vergelijkbaar met de bekende Google Home, alleen biedt deze moderne wandklok ook daadwerkelijk een scherm met visualisatie. Aan de afwerking van het product is echt te zien dat de fabrikant zeer veel aandacht heeft besteed. Het is echt een luxe product zoals op bovenstaande afbeelding goed te zien is. Al met al is deze smart klok echt een verbetering in huis. 

Glance Clock review

Dit was alweer onze review over deze smart wandklok. Wil je meer van dit product zien? Dan raden we je aan om onderstaande video eens te bekijken. In deze video worden alle features uitgelegd van deze mooie klok. 

Laat ons weten wat je van dit artikel vond door op onderstaande sterren te klikken of laat een reactie achter op deze pagina. 

Deel dit bericht:

Eén gedachte over “Glance Clock is de ideale smart klok voor in huis!

  • maart 7, 2019 om 11:52 am
    Permalink

    Dit is echt een hele vette klok! Vorige week heb ik deze besteld en ik moet zeggen dat hij echt heel mooi en handig is.

Reacties zijn gesloten.