Neppe Airpods kopen als cadeau

Neppe Airpods kopen

Neppe Airpods kopen omdat de echte Apple Airpods simpelweg te duur zijn? Er zijn een aantal aspecten die je goed in de gaten moet houden wanneer je neppe Airpods wilt kopen. Er worden namelijk veel varianten aangeboden op het internet die vele malen groter zijn dan de originele Airpods. Hierdoor staan de draadloze oordopjes niet meer in verhouden met de grootte van de originele varianten. 

Neppe Airpods kopen als cadeau

Wil je graag neppe Airpods kopen als cadeau? Dit is zeker voor de gadgetfreak een goede optie. Apple Airpods worden namelijk steeds populairder onder de echte elektronica liefhebbers. Hieronder bieden we wat varianten die niet van echt te onderscheiden zijn, en nog betaalbaar ook! Speciaal voor jou hebben we een magere top 3 voor je op een rijtje gezet. Deze producten zijn kwalitatief erg goed in verhouding tot de prijs die ervoor betaalt.

Alle Airpods van Bol.com bekijken >


1. Neppe Airpods kopen van JAP Sounds €44,95 (tip)

De vernieuwde Airods van JAP Sounds zijn de AP18 airpods. JAP Sounds is een zeer goede fabrikant als we het hebben over neppe airpods en het is ons dan ook niet ontgaan dat deze erg vaak via onze site worden besteld. De prijs is zeer aannemelijk voor een alternatief op de duurdere airpods van Apple. 

Neppe Airpods kopen

Bestellen >


2. Neppe Airpods kopen zonder knipperende LEDs

€34,95

Deze  airpods zijn een zeer goed alternatief op de echte Apple draadloze oordopjes. Vooral omdat deze alternatieve airpods geen knipperende led-verlichting heeft zoals vele andere varianten wel hebben.Voor de lage prijs die je ervoor betaald krijg je zeer goede oordopjes thuisgestuurd. U kunt deze airpods bestellen via onderstaande knop.

Bestellen >


3. Neppe Airpods kopen met verbeterde batterij en oplaadbox

€27,95 

Deze neppe airpods  zijn momenteel de beste variant op de echte airpods van Apple. Deze goedkope airpods zijn verkrijgbaar in het wit en er worden verschillende accessoires bijgeleverd zoals de handige oplaadbox.

Bestellen >


4. Neppe Airpods kopen van Caramello €39,95

Caramello biedt u ook een zeer nette variant op echte Apple airpods. Deze draadloze earplugs worden geleverd met het opbergdoosje zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Ook deze variant wordt erg vaak besteld via onze website. Mocht u nog niet overtuigd zijn dan raden wij u aan om even naar onderstaande video te kijken. Hier wordt precies uitgelegd wat u kunt verwachten nadat u deze draadloze oordopjes besteld. 

Neppe Airpods kopen

Bestellen >


I10 TWS Airpods draadloze oordopjes bij AliExpress

Neppe Airpods Aliexpress

Vind je het geen probleem om iets langer te wachten op je airpods? Dan raden wij je de I10 TWS draadloze oordopjes aan. Deze zijn te bestellen bij AliExpress voor een relatief lage prijs. Deze draadloze oordopjes zijn namelijk verkrijgbaar voor ongeveer €35,- 

i10 TWS Airpods

Bestellen >


Alle bovenstaande producten zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden in Nederlandse webwinkels. We hebben de link naar het product eronder gezet zodat je deze nog beter kunt bekijken. Dit was de top 3 neppe Airpods van dit moment. Vond je dit nou een interessant artikel? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten door middel van onderstaande sterretjes.

Toch liever de echte Apple Airpods?

Wil je toch liever de echte Apple Airpods kopen? Uiteraard zijn alle bovenstaande neppe airpods een variant op deze echte airpods. De airpods van apple zijn nou eenmaal de echte en natuurlijk de beste. Je kunt dit product bekijken en bestellen via onderstaande link. 

Apple Airpods

Bestellen >


Review video

Deel dit bericht:

3 gedachten over “Neppe Airpods kopen als cadeau

 • maart 1, 2019 om 12:28 pm
  Permalink

  Heel handig om even wat tips te krijgen over de neppe airpods. Ik heb er zelf niet zoveel verstand van maar ik heb de “beste keuze” airpods uit dit artikel besteld en ze bevallen mij prima!

  Beantwoorden
 • maart 1, 2019 om 12:30 pm
  Permalink

  Ik heb vorige week de Airpods van Caramello besteld op aanraden van dit artikel en ik ben er zeer over te spreken. Ze klinken goed en ze zijn ook niet overdreven groot zoals je bij vele andere imitatie Airpods ziet.

  Beantwoorden
 • maart 7, 2019 om 11:51 am
  Permalink

  Erg goed artikel met inderdaad de beste imitatie Airpods. Fijn ook dat de link naar het product er direct bij staat.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *