Top 10 VR-brillen van dit jaar

Virtual reality brillen worden steeds populairder en de verwachting is dat dit in de toekomst alleen maar populairder zal worden. Wat moet je nou weten voordat je een goede VR-bril wilt kopen? Wij geven je in dit artikel een aantal tips over het kopen van een goede VR-bril. Uiterst zorgvuldig hebben wij onderzoek gedaan naar de beste VR-brillen van dit jaar en wij zijn tot de volgende top 10 gekomen. 

Top 10 VR-brillen

De top 10 VR-brillen is gebaseerd op kwaliteit dat de bril biedt, en de verkoopcijfers van het afgelopen jaar. De meestverkochte virtual reality brillen is door de redactie van deze cadeautjesblog op een rijtje gezet met de daarbij hordende productinformatie. Direct een kijkje nemen in het volledige assortiment kan ook door op onderstaande link te klikken. De volgorde loopt van 10 naar nummer 1!

> Bekijk het volledige assortiment VR-brillen!

10. Lenovo Explorer Mixed Reality HMD

De Lenovo Explorer Mixed Reality HMD is een zeer goede VR bril met verstelbare hoofdband en een gezichtsveld van 110 graden. Bruikbaar voor apparaten die Windows 10 ondersteunen. Deze VR bril wordt geleverd met twee motion controllers voor optimale  interactie met de virtuele objecten.

Top 10 VR brillen

> €460,- bij CoolBlue.nl

> €499,- bij Bol.com


9. Samsung VR Note 9 + VR Controller

De Samsung VR Note 9 + VR Controller hoort absoluut thuis in onze top 10 VR brillen. Door de software van Samsung op je telefoon te installeren krijg je toegang tot de virtuele wereld die Samsung voor je in petto heeft. Een zeer indrukwekkende wereld waarin apps en games gedownload kunnen worden. Met de bijgeleverde controllers optimaliseer je het gebruikersgemak van deze VR bril tot ongekende hoogte. De oogkussens van deze bril zijn vervangbaar.

Samsung VR Note 9 + VR Controller

> €135,- bij Bol.com

> €149,- bij CoolBlue.nl

 


8. Trust Exora Virtual Reality Glasses for Smartphones

De Trust Exora Virtual Reality Glasses for Smartphones is een VR bril uit het goedkopere segment. Deze bril beschikt over verstelbare lenzen zodat deze recht voor je ogen geplaatst kunnen worden. De bril kan gebuikt worden door je smartphone in de houder te plaatsen en de één van de honderden VR-games te downloaden in de Google Play Store of de App Store van Apple.  

 

Trust Exora Virtual Reality Glasses for Smartphones

> €49,- bij CoolBlue.nl


7. Trust GXT 720 3D

De Trust GXT 720 3D is één van de meest universele VR bril die momenteel te koop is. De smartphone lade is namelijk geschikt voor alle Android en IOS toestellen van 3.5 tot 6 inch grootte. Met een verstelbare hoofdband is dit een kwalitatief erg goede VR bril voor een lage prijs.

Trust GXT 720 3D

> €39,- bij CoolBlue.nl


6. HTC Vive Pro

De naam van de HTC Vive Pro zegt het al. Dit is een VR bril voor de echte professionals onder ons. De bril zit erg stevig op je hoofd en beschikt over de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is voor deze brillen. De resolutie is namelijk verhoogd naar 2880×1600 (1440p per oog) in vergelijk met de vorige generatie HTC Vive.

HTC Vive Pro

> €823,- bij CoolBlue.nl


5. Salora VR Hawk

De Salora VR Hawk is momenteel de goedkoopste VR bril op de markt, maar dat zegt niet zo heel erg veel over de kwaliteit. Met de verstelbare lenzen kan het beeld namelijk scherp gesteld worden. Door uw smartphone in de bril te plaatsen krijg je toegang tot de betoverende VR-games die op de telefoon gedownload kunnen worden.

Salora VR Hawk

> €13,- bij Bol.com

> €19,- bij CoolBlue.nl


4. Sony PlayStation VR Worlds Pakket

Sony heeft onderstaande VR Worlds Pakker uitgebracht om de gamers nog een betere ervaring te geven tijdens het spelen. De bril beschikt over een verstelbare band zodat deze altijd goed op het hoofd geplaatst kan worden. Sony neemt je met deze bril mee in de diepgaande wereld van de Playstation VR-games.

Sony PlayStation VR Worlds Pakket

> €269,- bij Bol.com

> €299,- bij CoolBlue.nl


3. Oculus Go 64GB

De Oculus Go is momenteel één van de populairste VR brillen op de markt. Een groot pluspunt van de Oculus is dat deze VR bril over uw eigen bril geplaatst kan worden. Met een resolutie van 2560 x 1440 beschikt deze bril over erg scherp beeld tijdens het gamen of afspelen van video’s in hoge resolutie. Met het interne geheugen van maar liefst 64GB heb je geen krachtige PC of smartphone nodig om de Oculus Go in gebruik te nemen.

Oculus Go 64GB

> €269,- bij CoolBlue.nl


2. Oculus Go 32GB

De Oculus Go 32GB verschilt niet veel van de 64GB. Alleen het geheugen uiteraard.

 

Oculus Go 32GB

> €229,- bij CoolBlue.nl


1. Oculus Rift Basispakket

De nummer 1 van onze top VR brillen is de Oculus Rift Basispakket. Deze bril beschikt over een resolutie van 2160 x 1200 en een gezichtsveld van 110 graden. De afstand tussen uw ogen en het scherm is tot op de millimeter verstelbaar voor optimaal gebruik. De sensoren in de bril ontvangen de bewegingen die u maakt met de bijgeleverde controllers nauwkeurig. Met deze Oculus Rift VR-bril haal je een echt pareltje in huis. Maak kennis met de virtuele wereld met de beste VR bril van dit moment!

Oculus Rift Basispakket

> €449,- bij CoolBlue.nl

> €455,- bij Bol.com


 

De top 10 VR-brillen van cadeautjesblog.nl

Dit was alweer de top 10 VR-brillen van cadeautjesblog.nl gebaseerd op verkoopcijfers en kwaliteit. Valt je iets op of wil je graag meer informatie over deze producten? Onder ieder product hebben wij een link geplaatst naar de aanbieders die deze VR-brillen aanbieden. Ook kunt u deze brillen daar bestellen als u na het lezen van ons artikel nieuwsgierig bent geworden van de virtuele wereld.

Vond u dit een interessant artikel? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten door op onderstaande sterretjes te klikken.

zie ook: Neppe Airpods kopen | Goedkoop sporthorloge kopen

Deel dit bericht:

Eén gedachte over “Top 10 VR-brillen van dit jaar

 • december 19, 2018 om 11:41 am
  Permalink

  Hallo,

  Ik vind het een sterke top 10.
  Het zijn weliswaar allemaal dure VR-brillen maar dat zijn nou eenmaal de prijzen.
  Zelf ik heb ik een Oculus Rift en deze bevalt mij uitermate goed!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *