Wat kan ik allemaal met Google Home

Wat kan ik allemaal met Google Home?

Google home wordt het helemaal dit jaar. Door gebruik te maken van deze handige apparaten wordt het leven een stuk makkelijker. Google heeft de Nederlandse versie van de Google Home en de Google Home Mini gelanceerd en hieronder schrijven wij een review.

Wat is Google Home?

Google Home is jouw persoonlijke assistent in huis. Door opdrachten in te spreken kan Google Home je wekker zetten, je televisie aan en uitschakelen of de temperatuur van je verwarming aanpassing. Het is een zeer uitgebreid apparaat die vroeg of laat allemaal in huis zullen hebben.

Je kan Google Home verschillende vragen stellen zoals:

  • Hoe maak ik een lekkere lasagne?
  • Hoelang is het rijden van huis naar Amsterdam?
  • Hoe laat vertrekt mijn vlucht?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je persoonlijke assistent brengt je binnen enkele seconden op de hoogte van de door jouw opgevraagde informatie.

Google Home met Phillips Hue

Door je Google Assistent op Phillips Hue aan te sluiten is het mogelijk om zelfs de verlichting in je huis te besturen met je stem. Wil je een romantisch avondje met je partner? Vraag je Google Assistent dan om het licht te dimmen en binnen enkele seconden zit je in een romantische woonkamer. 

Google Home Kopen

 Google Home wordt in verschillende soorten en maten aangeboden. Hieronder zetten we een paar op een rijtje.

 

1.Google Home kopen

Dit is het bekendste Google Home apparaat. Met de beste kwaliteit speaker haal je een echte eyecatcher in huis. Deze Google Home is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

>Bekijken bij Bol.com!

Google Home Kopen
( Afbeelding via bol.com)

2.Google Home Mini kopen

De Google Home Mini is het kleine broertje van de Google Home. Deze beschikt over een iets minder goede speaker maar dat verschil zie je dan ook duidelijk in de prijs. Bedien al je slimme apparaten in huis met deze Google Home Mini.

>Bekijken bij Bol.com!

Google Home Mini Kopen
( Afbeelding via bol.com)

3.Google Home Bundel kopen

Het gehele pakket kopen? Dit pakket is voorzien van 3 Phillips Hue lampen, een Chromecast en de Google Home Mini. Met dit pakket haal je de volledige Google Home ervaring in huis en kun je meerdere apparaten besturen met je stemgebruik.

>Bekijken bij Bol.com!

 

Google Home Bundel

( Afbeelding via bol.com)

 

Vond je dit nou een interessant artikel? Beoordeel deze dan door op onderstaande sterretjes te klikken of laat een reactie actie onderaan de pagina.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *