The Rolling Stones Sticky Fingers

The Rolling Stones Sticky Fingers

The Rolling Stones Sticky Fingers is misschien wel het populairste album onder de muziekliefhebbers. Het album werd in 1971 uitgebracht met bekende nummers zoals Brown Sugar, Dead Flowers en Wild Horses. Deze nummers hebben destijds wekenlang in de hitlijsten gestaan. Tegenwoordig is het weer helemaal hip om een platenspeler in huis te hebben, en dan mag je The Rolling Stones Sticky Fingers natuurlijk niet missen in je platencollectie.

Op het internet vinden we veel verschillende varianten van dit album. Zo is het mogelijk om een CD te kopen of een langspeelplaat. Ook de DVD is verkrijgbaar via het internet, maar als je het echt goed wilt doen kun je ook een super deluxe boxset bestellen. Hieronder zetten we een aantal van deze varianten voor je op een rijtje.

The Rolling Stones Sticky Fingers

Het album is verkrijgbaar in LP, CD en uiteraard is de DVD ook te bestellen op het internet. Hieronder plaatsen we wat linkjes naar het desbetreffende product.

> Bekijk de LP bij Bol.com

> Bekijk de CD bij Bol.com

> Bekijk de DVD bij Bol.com

The Rolling Stones Sticky Fingers

 

The Rolling Stones Sticky Fingers ( Super Deluxe Boxset)

Voor de echte liefhebber staat er ook een super deluxe boxset online. Deze bevat maar liefst 6 CD’s met 37 nummers. De DVD zit er ook direct bij en levert je maar liefst 144 minuten kijkplezier op.

The Rolling Stones Sticky Fingers (Super Deluxe Boxset)

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *