Pull up bar reviews

Pull up bar reviews

Pull up bar reviews? Een erg handig hulpmiddel om thuis trainen. Het is mogelijk om een pull up bar boven de deur te bevestigen, maar er zijn ook handige optrekstangen verkrijgbaar is je in de deuropening kan draaien. Hieronder zetten we een aantal handige tips op een rijtje en plaatsen we het bijbehorende product erbij. 

Multifunctionele pull up bar

In de meeste gevallen komt het voor dat een pull up bar multifunctioneel is. Hiermee bedoelen we dat het mogelijk is om er meerdere fitness oefeningen mee uit te voeren zijn. Het product hieronder is daar een goed voorbeeld van. Voor het gemak hebben we de foto’s en productlink erbij gezet.

Pull up bar reviewsPull up bar reviews

Bekijk deze pull up bar hier!


Top 5 pull up bars

  1. Iron Gym deurtrainer 
  2. Body & Fit Accessoires Luxe Optrekstang
  3. Doorway Bar 
  4. Chinning Bar
  5. Gorilla Sports Optrekstang Multifunctioneel

Bovenstaande top 5 is samengesteld op basis van de reviews en verkoopaantallen. Dit zijn de bestverkochte optrekstangen en chinning bars van het moment. Wil je een sportfanaat verrassen met een super cadeau? Dan kun je natuurlijk ook een van bovenstaande pull up bars uitkiezen. 

Vond je dit nou een handig artikel? Laat het ons dan weten door op onderstaande sterren te klikken of plaats een reactie onderaan op deze pagina 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *