Geef witte tanden cadeau

Geef witte tanden cadeau

Heb je er wel eens over nagedacht om witte tanden cadeau te geven? Het is misschien geen voor de hand liggend cadeau maar wel een hele leuke. Omdat het bleken van je tanden bij een professionele tandenbleker erg duur kan zijn, hebben we een aantal mooie producten voor je uitgezocht. Hiermee kun je zelf thuis je tanden bleken en dus witter maken. Witte tanden cadeau geven? Het hoeft dus niet duur te zijn. Bekijk hieronder alle producten die we voor je gevonden hebben om zelf je tanden te bleken.

Tanden bleken met bakpoeder

Vaak horen we van die huismiddeltjes waarmee je tanden kunt bleken zoals bakpoeder en citroen. Dit wordt ook sterk afgeraden door professionele tandenblekers. Je kunt er blijvende schade aan je tanden mee veroorzaken en dat is nou juist niet de bedoeling. 

De beste producten om zelf je tanden te bleken onder de €50,- 

  1. Seidon Tandenbleekset 
  2. Beautiful smile tandenbleker
  3. Teeth Whitening Kit met gelspuiten
  4. Tandenbleek set XL
  5. LED light tandenbleker

Hieronder lichten we de beste twee producten voor je uit:

1. Seidon Tandenbleekset

De tandenbleekset van Seidon is een zeer geschikte set om zelf je tanden te bleken. Deze set wordt op Bol.com aangeboden voor 34,95 euro en daarmee een prima cadeautip. Bekijk deze set door op onderstaande link te klikken.

Witte tanden cadeauWitte tanden cadeau

Bekijken bij Bol.com


2. Beautiful smile tandenbleker

De tandenbleker van Beautiful smile is een zeer goed product om thuis je tanden te bleken. Voor 39,95 euro heb je deze professionele set al in huis en daarbij is het dus ook een prima cadeautip. Witte tanden willen we allemaal en met dit product ben je al een stapje dichterbij een stralend witte lach. Bekijk dit product bij Bol.com door op onderstaande knop te klikken. 

Beautiful smile tandenblekerBeautiful smile tandenbleker

Bekijken bij Bol.com


Thuis je tanden bleken?

Thuis je tanden bleken is de laatste jaren makkelijker en goedkoper geworden. Op het internet worden veel tandenbleeksets aangeboden voor een scherpe prijs om zelf aan de slag te gaan. Wil jij stralend witte tanden voor een betaalbare prijs? Bekijk dan alle sets bij Bol.com door op onderstaande knop te klikken.

Assortiment bij Bol.com

 

Algemene beoordeling:

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *